Pletyka: egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathatjuk majd Apple Watch készülékünket

2023. május 04.
25.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hamarosan itt a vállalat WWDC rendezvénye, ahol bemutatásra kerülnek a legújabb operációs rendszerek, továbbá a különleges VR szemüvegük is végre lelepleződik, melyről már több pletyka is érkezett, ám most az új Watch OS-ről érkezett néhány izgalmas információ.

A népszerű twitteres elemző, @analyst941 a napokban arról számolt be, hogy a WatchOS hamarosan merőben meg fog változni, nem csak az applikációk elrendezésében lesz változás, de állítólag a jövőben nem csak iPhone-hoz lehet majd csatlakoztatni a Watch készülékünket. A pletykák szerint egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathatjuk az okosórát.

Az még nem világos, hogy hogyan fog működni a dolog, esetleg lesz Apple Watch alkalmazás iPadOS-en és MacOS-en. Továbbá azt sem lehet egyelőre tudni, hogy ez a funkció idén ősszel fog-e érkezni a WatchOS10-zel vagy a későbbiekben. Ezek után már nagyon kíváncsiak vagyunk az újdonságokra, de erre még várnunk kell júniusig, az idei WWDC konferenciáig.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 18 napja

Ideje lesz kicsit változtatni rajta.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Hát ez nagyon érdekesen hangzik! meglepett smiley Remélem az aksiidőn is sikerül javítani némileg, mert az horror. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Kíváncsi vagyok, mostanában nagyon sok változásról pletykálgatnak...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Az igen. meglepett smiley Nagy változások jönnek!

válasz erre