Pletyka: az iPhone következő szériájának összes modellje megkaphatja a Dinamikus szigetet

2022. szeptember 19.
8.8071
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még csak néhány napja jelent meg hivatalosan az Apple legújabb okostelefon szériája, máris beindultak a pletykagyárak, miszerint az újonnan bemutatott Dinamikus sziget a jövőben már minden iPhone modellen elérhető lesz, nem csak a Pro széria esetében.
 

Szeptember 7-én mutatta be legújabb termékeit a cupertinó-i techvállalat, akik ismét nagyot villantottak azzal, hogy megszűntették az iPhone 14 Pro és Pro Max modelleken a régóta ismert notch szigetet - 2017-ben az iPhoneX-en jelent meg először - és bevezették a Dynamic Island, azaz Dinamikus szigetet, mely sokkal interaktívabb élményt nyújt a felhasználók számára.

Ross Young, az ellátási lánc elemzője a Twitteren azt nyilatkozta, hogy elvárják már a Dinamikus sziget meglétét az összes iPhone 15 modell esetén, ám azt is elárulta, hogy a 120 Hz-es LTPO-kijelző továbbra is csak a Pro modellekben lesz elérhető, ennek köszönhető az Always-on display. Ez a lépés érthető lenne, hiszen a sima modellek felhasználói nem sok újdonságot kaptak az iPhone 13 óta.

3 hozzászólás

Mordorer

1 hete és 2 napja

Várható volt amúgy.

válasz erre

TEchie

1 hete és 2 napja

Nyilván, így ésszerű.

válasz erre

inkognito

1 hete és 2 napja

Teljesen alap szerintem is, hogy a következő generáció is már megkapja ezt a szigetet.

válasz erre

új kommentek

Levi87 profilja

Levi87

8 órája és 37 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink