Pletyka: az Apple USB-C porttal frissítheti az iPhone 14 szériát

2023. augusztus 13.
19.7901
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már nem kell sokat várni, hogy a cupertinói vállalat végre bemutassa legújabb iPhone szériáját, mely a hírek szerint már USB-C porttal lesz ellátva, és most egy friss pletyka szerint a vállalat arra készül, hogy az előző generációs készülékeit is frissítse C-porttal, hogy megfeleljen az EU-s szabályoknak.

Bár egyelőre még mindig csak találgatás, hogy az iPhone 15 széria tényleg megkapja-e az USB-C portot, a legtöbb szakmabeli már biztosra veszi a dolgot, hogy elbúcsúzhatunk a hagyományos Lightning opciótól. De egy új pletyka azt sugallja, hogy bizonyos iPhone 14 modelleket utólag átalakítják USB-C-re.

A pletyka @aaronp613 Apple fejlesztőtől származik, aki a tvOS 17 béta 5 kódjában kutatva talált utalásokat két jelenleg nem létező iPhone-modellre: iPhone14,1 és iPhone14,9. A szakmabeliek szerint lehetséges, hogy az Apple két iPhone 14 modellt is frissíteni fog USB-C-re, de mindez egyelőre csak találgatás. Már olyan pletykák is felmerültek már, hogy bizonyos iPhone 13 modellek is kaphatnak frissítést.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve,

Nem akarnak összetűzést az EU-val.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 napja

Érdekes döntés, gondolom a szabályozások miatt döntöttek így.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 napja

Az igen. meglepett smiley Na ilyet se hallottam még!

válasz erre