Pletyka: az Apple még idén bemutatja új M3-as iMac gépét

2023. március 06.
39.6211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertino-i vállalat idén több újdonságot is be fog mutatni, többek között érkeznek ősszel az új iPhone készülékek, és a Bloomberg Apple szakértője, Mark Gurman szerint két új iMac modell is bemutatásra kerül 2023 második felében, melyben már az új M3 chip lesz.

A hírek szerint az új iMac készülékek már a harmadik generációs M-chipekkel fognak érkezni, ami komoly teljesítménynövekedést és energiahatékonyság-növekedést fog kínálni az előző szériához képest. Az Apple állítólag újratervezte az iMac belső alkatrészeit is, de a képernyő méret maradt, azaz a 24 hüvelykes változat, valamint a vidám színek sem fognak változni.

Természetesen arról még nincsenek információk, hogy mikor mutatja be az új iMac készülékeket a vállalat, sem arról, hogy idén tavasszal milyen újdonságokat fognak bemutatni a WWDC-n, ami valamikor júniusban kerül megrendezésre. Egy biztos, ha most tervezel új iMac-et vásárolni érdemes lesz kicsit várni vele.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ronalddo írta:
Király egy év alatt elavult lett az m1 procis iMacem. szomorú smiley
Hát azért az túlzás, még vagy tíz évig hazsnálhatod. mosolygó smiley De sajnos szerintem is túl gyorsan pörgetik az újabb procikat és ezzel rontják a gépek értékét, pedig a Macek híresek voltak értékállóságukról.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Király egy év alatt elavult lett az m1 procis iMacem. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Túlságosan gyorsan pörgetik a procikat, nem lesz ez így jó sajnos. Nem lesznek időtállók a gépek.

válasz erre