Pletyka: az Apple egy új, kijelzővel ellátott AirPodson dolgozik

2023. április 05.
34.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertino-i techvállalat egyik legnépszerűbb okoskütyüje az AirPods fülhallgató család, mely az elmúlt években bár fejlődött, ám a jelek szerint egy sokkal radikálisabb frissítést tervez hozzá a cég, ugyanis a Patently Apple egy különleges szabadalomra bukkant nemrégiben.

Az Apple még 2016-ban dobta piacra az első generációs AirPods vezeték nélküli fülhallgatót, amihez a későbbiekben érkezett egy Pro változat, valamint frissítette új generációkra az eredeti eszközt. A hírek szerint az USPTO amerikai szabadalmi hivatalnak benyújtott dokumentumok alapján az Apple egy kijelzővel ellátott új AirPods készüléken dolgozik.

A tervek szerint az AirPods Pró legújabb generációjának a tokján egy kisebb érintőképernyős kijelző lenne. Ezen, a Siri segítségével, az Apple TV, a Music és a Térkép alkalmazásokat lehetne megnyitni. A kijelző mérete nagyjából akkora lenne, mint a Watch készülékeké. Mindezek mellett a szabadalom megemlíti egy vagy több processzor és memória meglétét, ami azt is jelentheti, hogy az eszközön zenéket is lehet majd tárolni, ezzel pedig kicsit visszatérne az iPod korszak.


Patently Apple egy különleges szabadalomra bukkant nemrégiben.'>
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Azért ez nagyon bejön. Bár tuti brutál ára lesz.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

Menj mér de nagy! mosolygó smiley

válasz erre

zender

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

De menő lenne! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

WTF! meglepett smiley Menő lenne így egy újragondolt iPod. mosolygó smiley

válasz erre