Pletyka: az Apple egy új, kijelzővel ellátott AirPodson dolgozik

2023. április 05.
34.2691
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertino-i techvállalat egyik legnépszerűbb okoskütyüje az AirPods fülhallgató család, mely az elmúlt években bár fejlődött, ám a jelek szerint egy sokkal radikálisabb frissítést tervez hozzá a cég, ugyanis a Patently Apple egy különleges szabadalomra bukkant nemrégiben.

Az Apple még 2016-ban dobta piacra az első generációs AirPods vezeték nélküli fülhallgatót, amihez a későbbiekben érkezett egy Pro változat, valamint frissítette új generációkra az eredeti eszközt. A hírek szerint az USPTO amerikai szabadalmi hivatalnak benyújtott dokumentumok alapján az Apple egy kijelzővel ellátott új AirPods készüléken dolgozik.

A tervek szerint az AirPods Pró legújabb generációjának a tokján egy kisebb érintőképernyős kijelző lenne. Ezen, a Siri segítségével, az Apple TV, a Music és a Térkép alkalmazásokat lehetne megnyitni. A kijelző mérete nagyjából akkora lenne, mint a Watch készülékeké. Mindezek mellett a szabadalom megemlíti egy vagy több processzor és memória meglétét, ami azt is jelentheti, hogy az eszközön zenéket is lehet majd tárolni, ezzel pedig kicsit visszatérne az iPod korszak.

Pletyka: az Apple egy új, kijelzővel ellátott AirPodson dolgozik - 2. kép

4 hozzászólás

betyár

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Azért ez nagyon bejön. Bár tuti brutál ára lesz.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Menj mér de nagy!

válasz erre

zender

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

De menő lenne!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

WTF! Menő lenne így egy újragondolt iPod.

válasz erre