Pletyka: az Apple állítólag egy drágább, iPhone Ultrán dolgozik

2023. február 06.
50.7691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinói techvállalat tavaly ősszel mutatta be a legújabb iPhone és Watch készülékeit, melyek között több újdonság is volt, sőt a nevekkel is sokat variált a gyártó, továbbá itt mutatkozott be az új, drágább Watch Ultra elnevezésű okosóra, de ez a név a telefonok között is felbukkanhat a jövőben.

A Bloomberg Apple szakértője, Mark Gurman szerint a gyártó azon gondolkodik, hogy egy drágább Ultra iPhone készüléket dob jövőre piacra, mely a Pro és Pro Max termékek fölé kerülne. Jelenleg van sima iPhone, iPhone Plus, iPhone Pro és Pro Max készülékek, de felmerültek már olyan pletykák is, miszerint elengedné a Pro Max nevet a cég.

Mark Gurman mindezt Tim Cook vezérigazgató korábbi megjegyzése alapján következtette, ugyanis Cook azt mondta, hogy az iPhone az emberek életének szerves részévé vált, és talán hajlandóak lennének tovább nyújtózkodni, hogy a lehető legjobbat kapják ebben a kategóriában. Mindez azt jelenti, hogy érkezhet egy sokkal drágább iPhone azoknak, akik hajlandóak még többet fizetni egy telefonért.
mutatkozott be az új, drágább Watch Ultra elnevezésű okosóra, de ez a név a telefonok között is felbukkanhat a jövőben.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Rohadtul szétszegmentálják, nagy kár.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Az az éra sokkal jobban tetszett amikor volt az iPhone. És ennyi. Max a Plus, azt még megértettem.

válasz erre

PDA_FAN

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

zender írta:
Meg van hülyülve az Apple? meglepett smiley Így is túl sok már a variácó.
Amíg ló**** van, lesz veréb is. Ha le lehet húzni még egy bőrt a fan clubról, akkor kell oda az az Ultra. Pont, mint az okosóránál: ha normális(abb) üzemidőt akarsz, akkor vedd meg néccázé' az Ultrát.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Még drágább iPhone? meglepett smiley Nem tudtam mi hiányzik! röhögő smiley

válasz erre

zender

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Meg van hülyülve az Apple? meglepett smiley Így is túl sok már a variácó.

válasz erre