Pletyka: állítólag Elon Musk mentette meg Amber Heardöt az Aquaman 2-ből való kirúgástól

2023. október 11.
18.0291
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egészen elképesztő pletyka kelt szárnyra, mely szerint a Warner Bros stúdió ki akarta rúgni Amber Heard színésznőt az Aquaman második részéből Johnny Deppel való per miatt, ám jött Elon Musk, aki megfenyegette a stúdiót, akik végül úgy döntöttek mégsem rakják ki a Merát alakító színésznőt.

Idén decemberben fog megjelenni az Aquaman és az Elveszett királyság, melyben valószínűleg utoljára láthatjuk majd Jason Momoa-t a főszerepben. A DC film első része 2018-ban jelent meg és elég sokat kellett várni a második részre, sok újraforgatásra volt szükség. Mindezek mellett lezajlott Amber Heard és Johnny Depp közötti per is, melyből végül utóbbi jött ki győztesen.

Miután a rajongók a színésznő ellen komoly gyűlöletáradatot indítottak, a Warner Bros. azon gondokozott, hogy kirúgják Ambert az alkotásból arra hivatkozva, hogy nincs meg a kellő kémia a színésznő és Jason Momoa között. A Variety információi szerint ezt meghallva Elon Musk - Amber Heard korábbi pasija - levelet írt a stúdiónak, miszerint ha a színésznőt kidobják a filmből, fel fogja gyújtani a Warner-t - valószínűleg képletesen, de tönkre tette volna őket.

Musk nem válaszolt a Variety megjegyzésére az üggyel kapcsolatban, így nem világos, hogy pontosan mi történt a felek között. Az biztos, hogy Amber vissza fog térni Mera szerepébe az Aquaman folytatásában, de csak nagyon kevés jelentben lesz látható, a legtöbb részét kivágták a filmből.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

8 hónapja,

Na nemár. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 1 napja

Ha ez igaz, akkor Amber Heard még hitványabb mint eddig gondoltam.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 1 napja

Az igen. meglepett smiley Elég beteg.

válasz erre