Pletyka: 2025-ben jöhet az első kijelzővel ellátott HomePod

2024. február 27.
22.1061
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már egy ideje pletykák keringenek arról, hogy a cupertinói vállalat hamarosan kiadja a kijelzővel ellátott HomePod változatát, ám a legfrissebb pletykák szerint mindez csak 2025-ben lesz, ugyanis az Apple egy sokkal komplexebb készüléket szeretne a vásárolóinak készíteni.

Még tavaly márciusban írtunk arról, hogy idén debütálhat a legújabb HomePod, melyben egy beépített 7 colos kijelző is lesz, ám Mark Gurman, a Bloomberg Apple-szakértője szerint csak jövőre érkezik a készülék. Az újságíró forrásai szerint az Apple egy olyan terméket tervez, amelynek képernyője úgy forog, mint egy robotkar, és egyesíti benne az Apple TV-t, a FaceTime-ot és a HomePodot.

A pletykák szerint a terméket a kínai BYD vállalat fogja gyártani, akik egyébként néhány iPad modellen is dolgoztak már. Az Apple több HomePod változatban is gondolkozik, többek között egy kör alakú kijelzővel ellátott terméken, valamint egy iPad-szerű képernyővel rendelkező kombináción is. Utóbbi valószínűleg egy sokkal jobb ötlet lenne, hiszen így komoly vetélytársra akadhat az Amazon Alexa.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Porthos írta:
De minek... meglepett smiley
Mondjuk hogy megjelenjen rajta az időjárás, üzenetek, satöbbi.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

De minek... meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Remélhetőleg már hozzánk is...

válasz erre