PhotoMath - Matematikus App

2014. október 23.
6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Hihetetlennek tűnik, de a PhotoMath, pillanatok alatt megold minden matematikai példát, sőt le is vezeti azt.

Az iPhone-ra és Windows Phone-ra letölthető PhotoMath nagy segítség lehet a tanulásban, a matek tanárok viszont nem biztos, hogy örülnek neki.

[caption id="attachment_14923" align="aligncenter" width="320"] Kép: PhotoMath[/caption]

A PhotoMath alkalmazást azzal hirdetik, hogy egy pillanat alatt megold bármilyen matematikai feladatot, csak azzal, hogy a képlet elé tartjuk a telefont. A letöltés után figyelmeztet arra, hogy a kézírást nem ismeri fel, de a tankönyvekben olvasható, a papírrra kinyomtatott és a képernyőn látható egyenleteket tényleg csuklóból megoldja. Csak meg kell nyitni az appot, a képlet elé tartani a telefont, amely egy-két mésodperc alatt felismeri és megoldja a feladatot. Ami ennél is jobb, hogy az eredmény alatt megjelenő Steps lehetőségre kattintva részletesen le is vezeti a megoldást, ahogy azt matek órán is szokták gyakorolni. Utóbbi lehetőség miatt tehát nem csak arra jó a szolgáltatás, hogy könnyedén megoldható legyen a házi feladat, hanem arra is, hogy megértsük a megoldásig vezető folyamatot.

http://vimeo.com/109405701

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan érkezik az androidos változat is. Az applikáció teljesen ingyenes minden platformra.

Letöltés iPhone-ra és iPad-re

Letöltés Windows Phone-ra
nincs még hozzászólás