Pedro Pascal csatlakozik a Gladiátor folytatásához

2023. május 02.
26.5381
csirkee profilja, adatai
csirkee
Napjaink egyik legnépszerűbb színésze a chilei származású Pedro Pascal, aki olyan sorozatokban kapott szerepet, mint például a Trónok harca, A Mandalóri vagy éppen a Last of Us, most pedig a legfrissebb hírek szerint csatlakozik a Gladiátor folytatásához, a végső tárgyalások folynak.
 

A Deadline beszámolója szerint amíg nem kezdik el forgatni a Last of Us második évadát, addig Pedro Pascal - avagy mindenki apukája - megtalálta azt a projektet, ami tökéletes lesz számára a szünetben. A színész a végső tárgyalásokat folytatja a Paramount cím nélküli Gladiátor folytatásához, melyben Paul Mescalhoz fog csatlakozni.

Egyre erősebb a Gladiátor 2. szereplőgárdája, hiszen a két említett színészen kívül még látni fogjuk a filmben majd Barry Keoghant, Joseph Quinnt, Connie Nielsent és Denzel Washingtont is. A rendezői széket pedig ismét Ridley Scott fogja elfoglalni, aki a 2000-ben megjelent első filmet is készítette, melyet 12 Oscar-díjra jelöltek és több mint 460 millió dollárt keresett világszerte. Azt egyelőre nem tudni, hogy Pascal milyen szerepet kap majd az alkotásban.
5 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ennek a filmnek minek folytatás...

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mihez nem csatlakozik manapság? röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Miért pont ebből maradna ki.. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Bakker, más színész nincs? röhögő smiley Gyakorlatilag alig lehet olyan filmet nézni, amiben nem ő van. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

El nem tudom képzelni amúgy mitől olyan népszerű.

válasz erre