Pedro Pascal bevallotta: már csak narrálja A Mandalóri sorozatot

2023. május 25.
19.9441
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Disney+ egyik legsikeresebb sorozata A Mandalóri, melyben nem csak a kis Grogu nyerte el sokak szeretetét, hanem a főszerepet alakító Pedro Pascal is, aki Din Djarint alakítja és folyamatosan egy páncélba van öltözve, így sokakban felmerült már az, hogy vajon tényleg a színész van a jelmez alatt.

Most egy nemrégiben megrendezett kerekasztal beszélgetésen árulta el Pedro Pascal a nagy titkot, a harmadik évadban gyakorlatilag már csak narrálta karakterét, a páncél alatt nem őt láthattuk. Mindez érthető, hiszen a színész nagyon elfoglalt, jelenleg ő az egyik legkeresettebb Hollywoodban, és mivel nem látszik ki van a jelmez alatt, lehet trükközni.

Din Djarin figuráját a forgatásokon legtöbbször Brendan Wayne játssza, a kaszkadőrmutatványokért pedig Lateef Crowder felel. Pedro elárulta, hogy a forgatások elején sokszor ő volt a jelmez alatt, ami nagyon kellemetlen volt számára, mert igen kényelmetlen, több helyen fel is horzsolta a bőrét. A későbbiekben viszont megtalálták a tökéletes személyt, aki helyettesíteni tudta őt, így csak akkor kellett jelen lennie, ha az arcát mutatta - ami nem sok alkalommal történt meg.
4 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az a gáz hogy így én már nézni sem fogom. Ennek semmi értelme ebben a formában.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete

Ez de gáz! szomorú smiley

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 3 hete

Hát gratulálok, ***** hiteles így az egész.

válasz erre

betyár

11 hónapja, 3 hete

Nem is lenne értelme, hogy ott legyen.

válasz erre