Pár hónapon belül érkezik az iOS 11.3

2018. január 24.
2.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple a mai napon bemutatta az iOS 11.3-as verzióját, amely hivatalosan valamikor tavasszal érkezik meg a támogatott iPhone és iPad eszközökre, de a béta variáns még a mai napon elérhetővé válik.
 

Egy kis iróniával kezdve, az Apple elsőként elárulta, hogy négy új Animojival bővül az Iphone X palettája, melyek az oroszlán, medve, sárkány és a koponya lesznek. Aztán komolyra fordítva a szót, megtudtuk, hogy az iOS 11.3 elhozza az ARKit 1.5-öt, amivel még tovább javul majd az augmented reality platformja.

Pár hónapon belül érkezik az iOS 11.3 - 2. kép

Az üzleti felhasználóknak is szeretnének kedveskedni, ugyanis jönni fog a business chat névre keresztelt opció az üzenetek közt, amelyben egyelőre csak a Discover, Hilton, Lowe's és a Wells Fargo vállalatokat találjuk a támogatott partnerek listájában.

Pár hónapon belül érkezik az iOS 11.3 - 3. kép

Egészség terén informatívabb megoldást találunk, de ez is első sorban csak az amerikai piacra készült, ugyanis az egészségi állapotunkkal kapcsolatos adatokat is megtekinthetjük, amennyiben kapcsolatban állunk a Johns Hopkins-szal vagy a Cedars-Sinai-val.

Pár hónapon belül érkezik az iOS 11.3 - 4. kép

3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 7 hónapja és 17 napja

Hú de sok USA specifikus dolog kerül bele! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 7 hónapja és 17 napja

Új animojik nagyon kellenek. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 7 hónapja és 17 napja

Remélem azért a bugokat is javítják röhögő smiley

válasz erre