Panaszok miatt a Netflix eltávolította az LMBTQ címkét legújabb sorozatából

2022. szeptember 29.
34.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Múlt héten debütált a streaming platformon a DAHMER - Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című sorozat, mely megtörtént eseményeket dolgoz fel és a címkék között megjelölte az LMBTQ-t a stúdió, de ezen annyira kiakadtak az emberek, hogy végül eltávolították a címkét.

A történet középpontjában a sorozatgyilkos Jeffery Dahmer áll, aki 1987 és 1991 között 17 fiatal férfit és fiút gyilkolt meg és szexuálisan bántalmazott. A rövid sorozat ezeket a brutális bűncselekményeket mutatja be, valamint az akkori rendszerszintű rasszizmust és a rendőrségi kudarcokat. A gyilkosságokat évekig tudta folytatni Dahmer.

Az LA Times beszámolója szerint sok néző panaszt intézett a Netflix felé, amiért a címkék között felsorolta az LMBTQ-t is - egy homoszexuális sorozatgyilkosról beszélünk -, hiszen ezzel meggyalázza a platform a közösséget. Természetesen hamar reagált a vállalat a panaszokra és el is távolították a címkét, de még így is sok kritika éri a szériát brutalitása miatt.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Meggyalázza az LMBTQ-t????? Komolyan, a Netflix? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley A legnagyobb propagandista. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Akkor lenne értelme az ilyen cimkének, ha ezzel ki lehetne szűrni, hogy nem vagyok rá kíváncsi...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Inkább az erőltetett b*zulást kéne már eltüntetniük...

válasz erre

techiii

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Mondjuk ezt megértem.

válasz erre