Panaszkodnak az iCloud for Windows felhasználók: idegenek képeit találták a fiókjukban

2022. november 22.
16.1141
csirkee profilja, adatai
csirkee
Úgy tűnik van némi probléma az Apple iCloud for Windows szoftverével, ugyanis a MacRumors fórumán több felhasználó is panaszkodott a Photo Libraries-ben talált sérült videókra és olyan fotókra, melyek idegenektől származnak.

Az iCloud for Windows szoftver segítségével azok a felhasználók is hozzáférhetnek képeikhez, naptár bejegyzéseikhez, e-mailjeikhez, akik Windows-os számítógépet használnak, ám a jelek szerint most van némi probléma ezzel. A beszámolók szerint az iPhone 13 Pro és az iPhone 14 Pro modelleket használó embereknél okoz problémát a szinkronizálás, ugyanis a videók feketék lesznek, de ami még aggasztóbb, hogy egyes felhasználók furcsa fényképeket és videókat látnak, amelyek nem hozzájuk tartoznak.

Az egyelőre nem világos, hogy a fotók más iCloud-felhasználók képei-e, de lehetségesnek tűnik, ami miatt néhányan elkezdtek aggódni. A probléma egyébként csak bizonyos beállításokkal rendelkező eszközöket érint, például ha a HDR és a HEVC engedélyezett. A gondot ráadásul az iCloud for Windows törlése és újratelepítése sem oldotta meg. Az Apple felé természetesen már jelezték az emberek a problémát és valószínűleg már dolgoznak is rajta.
5 hozzászólás

Porthos

2 hete

Elég fura hiba, roppant kellemetlen!

válasz erre

Fikarc

2 hete

Érdekes egy hiba.

válasz erre

Nem jó a két rendszert keverni. De egyébként nem értem miért nem használják a webes felületet.

válasz erre

TEchie

2 hete

Itt valami szerver probléma lesz akkor sajnos, ez nem Win gond...

válasz erre

betyár

2 hete

Az ciki nagyon.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink