Panaszkodnak a Netflixen futó Squid Game: The Challenge játékosai, perrel fenyegetőznek

2023. november 25.
18.5631
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban jelent meg a népszerű streaming platformon a Nyerd meg az életed sikersorozata alapján készült The Challenge reality változat, melyben 456 játékos küzd meg - ám nem életre-halálra - a több mint 1,6 milliárd forintos nyereményért, ám több játékos is panaszkodott a körülmények miatt.
 

Már korábban is több kiesett játékos panaszkodott arról, hogy embertelenek voltak a körülmények, többen is megsérültek a forgatások során. A legfrissebb hírek szerint több játékos is perrel fenyegette meg a produkciós céget, miszerint hipotermiát és idegkárosodást szenvedtek, miközben részt vettek a műsorban. A The Independent magazin információi szerint sokszor -3 Celsius fokban kellett lenniük a játékosoknak.

Egy másik forrás szerint a forgatás során sokszor megkövetelték tőlük, hogy mozdulatlanul álljanak hosszú ideig a hidegben. Állítólag volt olyan játékos, akit hordágyon vittek el, ám ezt a produkcióhoz közeli források cáfolták. A Netflix korábban úgy nyilatkozott, hogy mindent megtettek a játékosok és a stáb biztonsága és egészsége érdekében, azt viszont elismerték, hogy valóban hideg volt, de erre felkészítették a jelentkezőket.
5 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 4 napja

Pfffff. röhögő smiley

válasz erre

zender

3 hónapja, 4 napja

Elég kemény hogy ennyi nem fér bele nekik ilyen brutális nyereményért. Csomó erőnléti játék van manapság, amiben enneél is nehezebb, veszélyesebb feladatok vannak - és nem másfél milliárd (!!!) a nyeremény.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 4 napja

Ennyi pénzért ki kell állni ezt azt szegénykéimnek...? röhögő smiley Ficsúrok.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 4 napja

Finnyás majmok.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 4 napja

Elkezdtem nézni, de nagyon unalmas.

válasz erre