Összezárva az LG-vel

2014. november 17.
5.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
CharlieFirpo profilja, adatai
CharlieFirpo
A szerkesztőségünk egy kis delegációja lehetőséget kapott, hogy kipróbálja az LG kiszabadulós játékát.


A Magyarországról elterjedt kiszabadulós játékok nagy részétől az LG merőben eltért, amikor az Időkapu fantázianevű szabadulószobájukat egy dohos pince helyett, a Westend melletti 40 négyzetméteres kamionban hozta létre.A helyszín mellett a környezet és a téma sem a megszokott, hiszen a jövőben játszódó küldetést az LG ennek megfelelően futurisztikus környezetben tálalta.
 

A játékra egy hasonló, online kiszabadulós játék sikeres teljesítésével lehet jelentkezni. Az online játék az LG Magyarország facebook oldalán lesz elérhető. A 4 fős csoport tagjainak természetesen az eszük mellett az LG termékpalettájának csúcskészülékeit is igénybe kell venniük, hogy ki tudjanak jutni a "luxuslakásból".

[gallery link="file" ids="15517,15518,15524"]

Szemügyre vehetjük és megfogdoshatjuk az LG csúcsmobilját, a G3-mat, a hátralévő időt, és a segítségeket a hajlított LED tévéken figyelhetjük, de mindemellett felszerelték a lakást színesen világító klímával és okos-konyhai berendezésekkel is.

[gallery link="file" ids="15515,15519,15521"]

Nekünk az első ilyen kezünk ügyébe akadó masinával sikerült beavatkozásra kényszeríteni a segítőinket, azonban ennek ellenére is sikeresen végrehajtottuk a küldetést. A benn töltött játékról ezen felül nem árulhatunk el többet, csak annyit, hogy mi nagyon élveztük, és én személy szerint csak ajánlani tudom elsősorban baráti társaságoknak, de akár családosoknak is ideális közös program lehet. Ezért mindenféleképpen érdemes november 17-töl figyelni az LG facebook oldalát és weboldalát. A játék itt lesz elérhető néhány órán belül.
nincs még hozzászólás