Összefog a TikTok és a Spotify, egyszerűbb lesz a dalok mentése

2023. november 14.
19.3101
csirkee profilja, adatai
csirkee
A TikTok-on sok olyan dal hallható a különféle videókban, melyeket nem ismernek az emberek, de szeretnék meghallgatni, ezért próbálják őket zenei streaming platformokon megkeresni őket, ám ez nem mindig megy könnyen, a jövőben ez azonban meg fog változni, köszönhetően egy együttműködésnek.

A Spotify ma bejelentette, hogy egyszerűbbé teszi a TikTok-on hallott dalok mentését. Legújabb integrációjuk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással könnyebben mentsenek zenét közvetlenül a Spotify-ba a TikTok-ról. Ez a funkció az ingyenes és a fizetős felhasználók számára is elérhetővé válik, azonban egyelőre csak az USA-ban és az Egyesült Királyságban használható.

A felhasználók közvetlenül a Spotify könyvtárában lévő Kedvelt dalok lejátszási listájára menthetik a TikTokon hallgatott dalokat anélkül, hogy alkalmazást kellene váltaniuk. A funkció használatához össze kell kapcsolni a két alkalmazást, néhány beállítást követően már működni is fog. Arról egyelőre nincs információ, hogy nálunk mikor válik elérhetővé, de a Spotify azt írja, hogy hamarosan új piacokon fogják bevezetni.

Összefog a TikTok és a Spotify, egyszerűbb lesz a dalok mentése - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez egy igazán ügyes kooperáció!

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez mondjuk tényleg hasznos.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez egy hasznos funkció!

válasz erre