Örülhetnek a Spotify Prémium előfizetők, de sajnos nem a magyarok

2023. október 04.
14.8221
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legismertebb zenei streamingszolgáltatója egy új, könyvmolyoknak szánt funkcióval bővíti a Prémium előfizetéseket, ugyanis október 4-től az Egyesült Királyságban és Ausztráliában a felhasználók több mint 150 000 hangoskönyv kínálatához juthatnak hozzá ingyenesen.

A Spotify Prémium előfizetői számára nyújtja az új funkciót, melynek köszönhetően havonta 15 órányi hangoskönyvet hallgathatnak meg ingyenesen a hatalmas kínálatból. Ha ennél többet szeretnének, akkor 11 dollárt kell fizetniük külön, amiért 10 órányi plusz hallgatást fognak kapni. A cég először tavaly szeptemberben tette elérhetővé a hangoskönyveket platformján, melyeket a felhasználók megvásárolhattak a szolgáltatáson belül.

Az új szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Királyságban és Ausztráliában válik elérhetővé, az év későbbi időpontjában az Egyesül Államokra kibővítik a funkciót. Arról sajnos nincs információ, hogy hazánkban mikor válik ez az opció elérhetővé, de szerencsére most is lehetőségünk van magyar színészek által rögzített könyvek hallgatására a Spotifyon.
2 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Csak az Apple Music.

válasz erre

Harder

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Valahogy nekem nem jönnek be a hangoskönyvek, elalszok rajtuk.

válasz erre