Örülhetnek a rajongók, egy újabb Shrek spinoff készül méghozzá Szamár főszereplésével

2024. június 25.
5.8341
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly áprilisban lehetett utoljára hallani a népszerű animációs franchise soron következő részéről, melyben várhatóan visszatérnek a jól ismert karakterek, ezt a hírt most Eddi Murphy megerősítette, és azt is elárulta, hogy az egyik legkedveltebb karakter is megkapja a saját előzményfilmjét.

Sajnos a Shrek 5-ben már nem Gesztesi Károly hangját fogjuk hallani az ogre szerepében, de sok hazai rajongó várja már a franchise folytatását, amiben Shrek mellett Fiona, Szamár és Csizmás Kandúr is vissza fog térni. Eddi Murphy az új filmje kapcsán adott interjút a Collidernek, akiknek elárulta, hogy egy hónapja elkezdtek már dolgozni az új Shrek filmen.

Sőt, azt is elárulta, hogy elkészül a Szamár saját előzményfilmje, melyben ismét ő fogja kölcsönözni hangját a karakternek. A színész szerint várhatóan 2025-ben kerül majd bemutatásra a Shrek 5., ezt követően pedig a Szamár előzményfilmjét fogják megcsinálni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy esetleg más Shrek-karakterek is kaphatnak-e a jövőben saját spinoffot, de nincs kizárva.
részéről, melyben várhatóan visszatérnek a jól ismert karakterek, ezt a hírt most Eddi Murphy megerősítette, és azt is elárulta, hogy az egyik legkedveltebb karakter is megkapja a saját előzményfilmjét.'>
3 hozzászólás

Hentes

2 hete és 4 napja

Várós! mosolygó smiley

válasz erre

zender

2 hete és 5 napja

Rétestészta.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hete és 5 napja

Én azért ennyire nem vagyok oda érte... röhögő smiley

válasz erre