Óriási leállás volt a Microsoftnál, több szolgáltatása sem volt elérhető

2024. május 23.
14.3121
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mai nap során óriási leállást lehetett tapasztalni a Microsoft több szolgáltatásában is, egy ideig nem lehetett elérni a Bing és a Copilot, valamint a ChatGPT webes felületét - ez csak minimális ideig állt le -, továbbá a DuckDuckGo sem működött Európában - írja a Bleeping Computer.

Akik Binget vagy a DuckDuckGo-t használják - Binghez való kötődése miatt -, azok ma meglepődhettek, ugyanis nem működtek a redmondi óriási online szolgáltatásai. A Bing.com és a Copilot üres oldalakat és 429-es hibát írt ki, míg a DuckDuckGo egyszerűen be sem töltött. A Microsoft egy X bejegyzésben kért elnézést a probléma miatt, amit el is kezdtek vizsgálni, az OpenAI szintén észlelte a gondot.

A szerkesztőség is próbálta elérni a szolgáltatásokat, a ChatGPT hamar visszaállt, de a Bing elérhetetlen jelenleg is, a Copilotot sikerült visszaállítani idő közben, de ezt sem lehetett sokáig elérni. Hogy mi okozta a problémát, arról egyelőre nincsenek információk, de a szakemberek gőzerővel igyekeznek rájönni a problémára, miközben a kéréseket máshonnan igyekeznek kiszolgálni.

írja a Bleeping Computer.'>
2 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 4 napja

Sok cuccot használok tőlük, észre sem vettem. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 4 napja

Még most se megy a Bing. meglepett smiley Itt valami komoly gáz lehet.

válasz erre