Órákon belül érkezik a frissítés-cunami az Apple eszközökre

2022. október 24.
37.5311
marco profilja, adatai
marco
Néhány napja a hivatalosan is megerősítette az Apple, hogy ma este - október 24-én - frissítések érkeznek a cég minden eszközére, verziót lép az iOS és az iPadOS, a tévé és az óra is, valamint a Macek legfrissebb rendszere, a macOS Ventura is landol, amely rengeteg változtatást hoz az asztali gépekre és laptopokra.

Az iOS, iPadOS és a tvOS 16.1-re, a watchOS 9.1-re frissül majd. A legnagyobb változás az asztali rendszert érinti, az olyan alapvető szoftverek mint a Mail, a Spotlight, az Üzenetek, a FaceTime vagy épp a Safari újdonságai mellett több friss funkció és applikáció is érkezik, de dizájnbeli változások is várhatók, részletesen az Apple oldalán lehet olvasni ezekről.

Az iOS új verziója leginkább hibajavításokat hoz magával, de legalább nyolc új funkció is érkezik, többek között egy, eddig csak az új AirPods Próban használható feature, az adaptív átengedési mód is. A régóta várt iPadOS több mint egy hónapos csúszással érkezik meg, és számos újítást hoz magával: ilyen a kijelző kalibrálása, a Stage Manager, az átméretezhető ablakokkal , valamint a külső kijelzők támogatása és a nonpluszultra: végre natív időjárás appot kap a tablet.

A rendszerek frissítése várhatóan ma este 19 óra környékén indul meg, de mint mindig, türelmet igényel, mert sokan - mi is..... - azonnal rárontanak a szerverekre.
5 hozzászólás

Porthos

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Frissítés után nekem a képernyő bizonyos appoknál receg iPhone-on amikor görgetek. Másnál is van ilyen?

válasz erre

Mordorer

8 hónapja,

Gépem még nem dobta fel, pedig bőszen nyomkodom.

válasz erre

Fikarc

8 hónapja,

Végre új iPadOS! Már nagyon várom.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja,

Ez az az adaptív átengedési mód eddig nem volt?

válasz erre

Levi87

8 hónapja,

Új macOS-re már nagyon kíváncsi vagyok!

válasz erre