Októberben érkezik HBO Max-ra A pápa ördögűzője

2023. szeptember 29.
15.8391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Izgalmas hónap elé nézünk, ugyanis az HBO Max streamingszolgáltató platformjára közel 90 film és 20 sorozat és gyerektartalom érkezik októberben, köztük az idén bemutatásra került új horror film, A pápa ördögűzője, melyben Russell Crowet láthatjuk a főszerepben.

Halloween közeledtével egyre több horror tartalom kerül fel a különféle streaming oldalakra, korábban már írtunk arról, hogy a Kísértetkastély hamarosan debütál a Disney+-on. Az HBO Max is több Halloween témájú tartalom fog érkezni, például a Motel trilógia október 27-én, valamint az 1974-es A texasi láncfűrészes mészárlás szintén október 27-én.

Idén került a mozikba Gabriele Amorth atyáról, a Vatikán fő ördögűzőjeként tevékenykedő papról szóló horror film, melynek főszereplője Russell Crowe. Az alkotást most végre otthon is meg lehet majd tekinteni, ugyanis október 22-től streamelhető lesz az HBO Max-on. Október 1-én pedig jön többek között a Szellemsztorik (Ghost Adventures) széria különálló filmjei, melyek felborzolják majd a kedélyeket.
3 hozzászólás

Levi87

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na ezt a filmet nagyon várom!

válasz erre

techiii

10 hónapja, 2 hete

Király, kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nálam nagyon várós!

válasz erre