Október 27-én indul a Terápia második évada!

2014. szeptember 15.
6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
2012 óta várja a közönség, hogy újra találkozhasson a Mácsai Pál alakította Dargay András pszichológussal és új pácienseivel.

Már nem kell sokat várni: október 27-én indul az HBO saját gyártású sorozatának, a Terápiának a második évada.
A magyar HBO saját gyártású sorozatát, a Terápiát két évvel ezelőtt, 2012-ben láthatták a nézők: a 40 részes sorozatban Dargay András (Mácsai Pál) pszichológus magánprakszisán keresztül öt páciensének legmélyebb titkait ismerhettük meg. A sorozatban Mácsai Pál mellett olyan nagy nevek tűntek fel, mint Csákányi Eszter, Für Anikó, Marozsán Erika, Szamosi Zsófia, Nagy Ervin és Nagy Zsolt, valamint egy ifjú tehetséget is megismertek a nézők Sztarenki Dóra személyében, akinek az alakítása mind a nézőket, mind a kritikusokat egyaránt lenyűgözte.

A Terápia című sorozat egy izraeli formátum, melynek adaptációi több országban is nagy sikerrel futottak. A második évad ezúttal is az eredeti izraeli sikerszéria alapján készült, ám ebben még több az olyan történetbeli változtatás, amelyeknek köszönhetően a magyar néző könnyen azonosulni tud a szereplőkkel és problémáikkal. A második évadot az előző rendezőpáros, Enyedi Ildikó és Gigor Attila rendezte, akikhez az egyik történetszál rendezésében csatlakozott Nagypál Orsolya is.

A második évad 35 részben mutatja be András és hat páciense életét, a jól megszokott hétfőtől péntekig tartó bontásban, 7 héten keresztül. Hétfőn a Máté Gábor által alakított politikus, Ferenc pánikrohamai miatt érkezik András rendelőjébe, kedden András egy korábbi páciense, a csinos ügyvédnő, Orsolya (Péterfy Bori) problémáira derül fény, aki a múltban elkövetett hibáiért Andrást hibáztatja. Szerdán az első évadból már ismert házaspár, Petra és Tamás (Szamosi Zsófia és Nagy Zsolt) kisfiukkal, a 12 éves Misivel (Surányi Áron) tér vissza Andráshoz, hogy kiderítsék mi állhat gyermekük problémás viselkedésének a hátterében. Csütörtökön az egyetemista lány, Virág (Kurta Niké) érkezik Andráshoz, aki elmondása szerint túlságosan szeret élni; később azonban kiderül, hogy az építész-hallgatónak sokkal komolyabb nehézségekkel kell megküzdenie, mint az elsőre tűnt. Pénteken az első évadhoz hasonlóan András ezúttal is Ágneshez (Csákányi Eszter) megy, hogy megossza vele kétségeit a páciensei és saját problémáit illetően.

http://youtu.be/VvsqrbNakHo

A Terápia második évada október 27-től, hétfőtől péntekig, hét héten keresztül lesz látható az HBO-n. A teljes első évad november végéig regisztráció nélkül megtekinthető az HBO online videótárában, az HBO GO-n.
Forrás: HBO Pressroom
nincs még hozzászólás