November 23-án érkezik a viszkis rablóról szóló hazai mozifilm

2017. augusztus 22.
3.9091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Magyarország szerencsére nem hemzseg az óriási bűncselekményektől, ám az elmúlt évtizedekben akadt pár olyan, mely bizony alkalmas arra, hogy a mozivásznon is megelevenedjen, ősszel pedig pont egy ilyen film kerül a mozikba.
 

A Hollywood-ból direkt azért a projektért hazatérő, a Kontrollal óriási hírnevet szerző Antal Nimród alkotásáról van szó, mely A Viszkis nevet kapta. A film címe már fogalommá emelkedett Ambrus Attilának köszönhetően, az alkotás pedig rendkívül izgalmasnak ígérkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!
A rendező célja nem csupán az volt, hogy bemutassa a bankrablásokat, hiszen az ígéretek szerint a főszereplő személyisége és maga az egész korszak is fontos szerepet kap majd a november 23-án debütáló filmben. A megtörtént események mellett fikciós elemekkel is ki lett egészítve a sztori, így azok számára is egy szórakoztató és látványos alkotásról van szó, akik már beleásták magukat az ország egyik legérdekesebb bűnügyi történetébe.
3 hozzászólás

Tommy

7 éve, 22 napja

Nem lesz ez rossz. meglepett smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 22 napja

Ez nagyon ott van! Kíváncsian várom a filmet.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 22 napja

Ez az előzetes teljesen korrekt, ebből még jó is lehet. Ha a Metallica megbízott benne, akkor nekünk is illik, meg hát a Kontroll sem volt rossz. röhögő smiley

válasz erre