Nicolas Cage saját Drakula-filmet szeretne készíteni

2023. március 06.
39.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Tolvajtempó és A nemzet arany című filmek sztárját hamarosan a Renfield című filmben láthatják ismét a nézők, ahol a vérszomjas Drakula grófot fogja alakítani és a hírek szerint annyira megtetszett Cage-nek a karakter, hogy szeretné a jövőben jobban kiaknázni és egy saját filmet készítene.

Nicolas Cage sok év kihagyás után ismét visszatért a filmes szakmába, azóta pedig több projektben is szerepelt már, és megvannak a tervei a következő időszakra is. Elsősorban szeretne egy különálló Drakuláról szóló filmet, ugyanis nagyon megtetszett neki a karakter. A színész a közelmúltban adott interjút a Total Filmnek, ahol elmondta:

Vannak pillanatok a Renfieldben, amikor megjelenik a pátosz Drakula szemében. Ennek hatására elgondolkodtam azon, hogy egyszer szeretnék egy egész filmet, amely elkalauzol a karakter lelkivilágának legmélyére. Most még nem volt lehetőségem arra, hogy ezt alaposabban kibontsam.

Nem kizárt, hogy a jövőben ismét találkozunk Nicolas Cage színésszel, mint Drakula gróf, de addig is érdemes lesz megnézni a Renfield című filmet, mely április 13-án kerül a mozikba.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Remélem kap lehetőséget. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Nem lenne rossz, bírom az arcot.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Én már annak is örülök hogy újra látható, nagyon el volt tűnve.

válasz erre