Nicolas Cage hamarosan nyugdíjba vonul, már csak néhány filmet szeretne készíteni

2023. december 05.
18.8661
csirkee profilja, adatai
csirkee
A közel 60 éves színész pályafutása alatt több mint 110 filmben szerepelt már, ebből 13 szerepet a 2020-as években játszott, ami elég megterhelő volt számára, ezért legfrissebb interjújában már arról beszélt, hogy hamarosan szeretne nyugdíjba vonulni, már csak néhány film maradt benne.
 

Nicolas Cage az elmúlt évtizedekben olyan filmekben szerepelt, mint például A nemzet aranya, a Tolvajtempó, A szikla, a Con Air, legutóbb pedig a Reinfield című alkotásban, és már egyre nehezebb számára a színészkedés. A Vanity Fair-nek adott legfrissebb interjújában elárulta, hogy úgy érzi sikerült elmondania azt, amit szeretett volna a filmeken keresztül.

Már csak három vagy négy filmben akar szerepet vállalni, de azokat nagyon meg fogja fontolni, de egy tévésorozatban is benne lenne. Cage megjegyezte, hogy édesapja 75 éves korában elhunyt, és ahogy ő maga is közeledik a 60. életévéhez, ez arra készteti őt, hogy azon gondolkodjon mivel szeretné majd eltölteni a hátralévő éveit. Mint elmondta, a családjával szeretne még több időt tölteni.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ennek nagyon nem örülök. szomorú smiley

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

nemár. szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nagy kár, nagyon bírom.

válasz erre