Nézettségi rekordot döntött az Országúti diszkó remake az Amazon Primeon

2024. április 02.
10.1571
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az 1989-es eredeti Országúti diszkó című filmben Patrick Swayze alakította a főszerepet, a közelmúltban pedig az Amazon Prime Video égisze alatt feldolgozták az alkotást, mely a napokban debütált a streaming platformon, ahol a hírek szerint rekord nézettséget ért el.

Az Amazon MGM Studios az 1980-as évek kultikus filmjét, az Országúti diszkóst nemrégiben olyan színészekkel dolgozta fel, mint például Jake Gyllenhaal és Conor McGregor MMA harcos, amire rengetegen voltak kíváncsiak. Az Amazon adatai szerint az első két hétvégén 50 millióan látták az új Országúti diszkó filmet, ami a stúdiónál rekordnak számít, korábban egyetlen saját gyártású film nem ért el ekkora sikert.

Sokan csalódottak voltak amiatt, hogy a film nem került mozikba, de valószínűleg streamingen is jó helyen lesz. A történet egyébként nem változott, a főszereplő, az egykori UFC-harcos, Elwood Dalton azzal keresi kenyerét, hogy pályafutásának befejezése után underground harcokban vesz részt. Majd meggyőzi őt Frankie, aki egy kis floridai településen egy országút melletti szórakozóhelyet üzemeltet, hogy legyen a kidobója. És innentől jönnek a bonyodalmak Dalton életében.
3 hozzászólás

Fikarc

2 hete és 2 napja

Olyan **** a felhozatal, hogy már ilyeneket néznek kínjukban az emberek! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

2 hete és 2 napja

Az eredeti mindig jobb.

válasz erre

Harder

2 hete és 2 napja

Már mindenből csinálnak feldolgozást.

válasz erre