Nevet váltottak a Bing alkalmazások

2014. október 11.
8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Frissült néhány Windows Phone-os alkalmazás, köztük az eddigi Bing alkalmazások is, melyek a névváltoztatáson felül nem kaptak túl sok újítást.

A Microsoft nemrégiben újjáélesztette az MSN-t és ezzel együtt a Bing alkalmazások elé is a (régi) új nevet tette: mostantól például az Időjárás helyett az MSN Időjárás, a Gasztronómia helyett az MSN Gasztronómia nevet láthatjuk az alkalmazásokon belül a felső sávban, azonban az alkalmazáslistában továbbra is a régi nevükön érhetjük majd el ezeket az appokat (ott nincs Bing vagy MSN előtag).

A Microsoft időközben szépen újraindította az egész MSN honlapot is személyre szabható hírekkel és blokkokkal, gyorshivatkozásokkal és kisebb menükkel (pl.

a OneDrive menüjében a legutóbbi mappák, az Outlooknál a legutóbbi emailek látszanak) a többi Microsoft termék felé (Outlook, OneNote, Office stb.), valamint mindemellett Facebook- és Twitter-integrációval is szolgál, így láthatjuk ismerőseink tevékenységét röviden, a Facebook-üzeneteinkről és egyéb értesítéseinkről pedig megjelenik egy számláló, így olvasás közben nem feltétlenül kell nyitva hagynunk a közösségi hálózatok lapjait a böngészőben.Megjegyezném, hogy nálam ismeretlen okokból, miután összekapcsoltam Chrome-ban a Facebookot az MSN-nel, ott megjelennek az újdonságok és értesítésszámlálók, Internet Explorerben azonban azt írja, hogy be kell jelentkeznem, de semmi sem történik a bejelentkezésre való kattintáskor. (Twitterbe, amit nem kapcsoltam még össze, lehetőségem van bejelentkezni az MSN-ről, szóval valószínűleg nem a böngésző(k) hibája).

Sajnos az MSN alkalmazások nem kaptak túl sok új funkciót, konkrétan a legutóbbi frissítés feltehetően az apróbb hibajavítások mellett nem hozott semmi újdonságot, de ha javítottak is valamilyen hibát, jó látni, hogy törődnek az alkalmazásaikkal.

A mostani frissítési "hullám" kapcsán érdemes még megemlíteni, hogy nem csak az MSN, de a Windows Phone Zene és Videó alkalmazásait is frissítették, ám ezek is főként csak apróbb teljesítmény- és hibajavításokkal érkeztek (a Videó alkalmazás a legutóbbi felirattámogatás után most az SD kártyáról lejátszott, felirati fájllal rendelkező videók lejátszásához kapott egy javítást - ezek a feliratok ugyanis nem működtek vagy jelentek meg megfelelően).
nincs még hozzászólás