Netflix magyarországra!

2013. október 19.
5901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Már megszoktuk itthon, hogy szinte semmi értelmes szolgáltatás nem érhető el, ha pedig igen akkor jó 1-2 (vagy több) év kell mire bejut.

Nekem eddig a legnagyobb szívfájdalmam a Netflix volt. Nagyon olcsón adja amit ad és szerintem megéri. Havi $7.99 az ára annak, hogy bármit megnézz. Filmek, sorozatok. Nagyjából tényleg minden. Telefonon, TV-n, gépen vagy akár tableten is. Ezen alsó kategóriába egyszerre kétszer eszközön nézhető, míg a $11.99 árért pedig 4 eszközön.

Persze sajnos nincs Magyarországon. Ahogy az lenni szokot. A másik ilyen szolgáltatás a Hulu ami még jó lenne, de az sincs. Próbálkoztam sokat annó. VPN szolgáltatásokkal, de valahogy mindig volt nagyon sok hátránya, mint például a rendszeres szakadás vagy a lassú netkapcsolat. A napokban viszont sikeresen megtaláltam azt, ami működik és nem érzékelek semmilyen lassulást a netemen, nem kell túl sokat szívni a beállítással, nem kell plusz programot (mint az OpenVPN) telepíteni.

Nézzük lépésről lésére. Először is navigálj el a UnblockUs oldalára. Itt három egyszerű lépés és készen vagyunk. Megadjuk az emailcímet, beállítjuk a DNS szerverek címét az eszközünkkön és futtatunk egy tesztet. A teljes folyamatot nagyon jól leírja az oldal, így nem is írnám ide részletesebben. Egy hetet igyen kapunk és egy hét után végig kell vinni a teljes folyamatot, ami csak a Bankkártya/PayPal adatok megadásával több. Ez havonta 4.99 kanadai dollár összeget jelent havonta. Második lépésként irány a Netflix oldala, majd regisztráció, amivel kapunk 1 hónap ingyenességet és utána kell csak fizetni a $7.99 havidíjat. Itt felhívnám a figyelmet, hogy bár van lehetőség PayPal fizetést választani, de vissza fogja dobni a rendszer, mert a PayPal megmondja, hogy ez egy magyar account. Viszont a magyar Visa kártyámat simán vitte.

Összességében ez így havonta olyan 2800 forint kifizetése után bármit megnézhetsz és nincs plusz költség ezen felül. Minden filmhez és sorozathoz van felirat legalább angolul. Magyarul nincs, tehát angol nyelv ismerete (vagy spanyol, mert az nagyon sok filmhez van feliratként). Amiből lehet van HD és 5.1-es hangsáv is.

[gallery ids="4713,4716,4722,4721,4720,4719,4718,4717"]
nincs még hozzászólás