Nem tudnak leállni: újabb előfizetést indít az HBO, bemutatkozik az HBO Max

2019. október 30.
8.2401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egész egyszerűen már követhetetlen az a verseny, ami a streaming szolgáltatások szférájában kialakult: a Netflix, a Hulu és egyéb finomságok mellé csatlakozik hamarosan az Apple TV+ és a Disney+, ráadásképp az HBO is benevez egy friss versenyzővel.

Hiába van már ott az HBO GO, úgy döntöttek a csatornánál, hogy útjának indítják az HBO Max előfizetést is 2020 májusában, ami havi 15 dollárt (legalább 4500 forint) fog kóstálni, és a csatorna állítása alapján több mint 10 ezer órányi tartalom áll rendelkezésre.

Nem lesz túl nagy katalógus tartalmak tekintetében, mert az alapvető mentalitás, hogy azokat a tartalmakat, amiket senki nem néz alapjáraton, nem implementálják a csomagba. A tervek szerint csak heti kiadású sorozatok lesznek, azaz nem fognak egyszerre közzétenni komplett szériákat, mint pl. a Netflix. Azok, akik rendelkeznek HBO Now előfizetéssel, azoknak ingyenes a csomag, mindenki más viszont fizetheti ezt az elég vaskos havidíjat.

Az előfizetésbe természetesen a House of the Dragon névre keresztelt, ma bejelentett Trónok harca előzménysorozat is beletartozik majd, de exkluzív tartalmakra is lehet számítani: Zöld Lámpás sorozat az Arrowverse alkotóitól, Ridley Scott és Robert Zemeckis is saját szériát készít ide, lesz új Bolondos dallamok-sorozat, de a Jóbarátok és a South Park is ideköltözik.
3 hozzászólás

Porthos

4 éve, 5 hónapja és 15 napja

És ez miben lesz más?

válasz erre

techiii

4 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ezt eddig is lehetett tudni, hogy jönni fog.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hát.... Ez így már most versenyképtelennek tűnik...

válasz erre