Nem kezdett túl erősen a Netflix legújabb sci-fi sorozata

2024. április 03.
9.7691
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tavalyi hollywoodi sztrájkokat követően a forgatókönyvírók arra kérték a streamingszolgáltatókat, hogy fedjék fel a nézettségi adatokat, aminek köszönhetően most fény derült arra, hogy a Netflix legújabb nagyszabású sci-fi sorozat, A 3-test-probléma nem kezdett túl erősen.

Két hete debütált a népszerű streaming platformon Liu Ce-hszin kínai író regényéből adaptált sci-fi sorozat, A 3-test-probléma, mely 26 millió megtekintést ért el, ebből 15,6 milliót a múlt héten. Ezzel a Netflix legnézettebb címévé vált március 25. és 31. között. Bár ez szép teljesítmény, a mércét így sem sikerült megugrania, ehhez még szüksége lesz néhány millió nézőre.

A következő hetekben kiderül, hogy mennyire lesz siker a nagyszabású sci-fi sorozat, melyet ha nem fognak elegen nézni, akkor veszélybe kerülhet a folytatása, ugyanis a regénysorozat három részből áll. A sorozatban olyan színészek kaptak szerepet, mint például John Bradley, Jess Hong, Liam Cunningham, Jonathan Pryce és Benedict Wong.
4 hozzászólás

Porthos

2 hete

Fú ez a Netflix.... El nem tudom képzelni, valójában mi alapján döntenek, de hogy minden minőségi sorozat max két évadot él meg az nagyon gáz.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hete és 1 napja

A minőségi sorozatokat mindig hamar elkaszálja a Netflix. A fos megy mindig tovább.

válasz erre

Fikarc

2 hete és 1 napja

Nekem eléggé bejön, elgondolkodtató sorozat.

válasz erre

techiii

2 hete és 1 napja

Még nem álltam neki megnézni, annyira nem vonz a dolog.

válasz erre