Nem jött be az ultimátum Elon Musknak, tömegesen mondanak fel az alkalmazottak

2022. november 18.
19.9791
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelek szerint több alkalmazottnál sem jött be az új vezető, Elon Musk ultimátum levele, melyről a napokban számoltunk be, ugyanis több napilap is úgy értesült, hogy az emberek tömegesen mondanak fel a Twitternél és nem kötelezik el magukat a vállalat mellett.

A vállalat friss tulajdonosa és vezetője a napokban egy kör e-mailben szólította fel a megmaradt munkavállalókat a közösségi média cégnél, hogy kötelezzék el magukat a Twitter mellett és készüljenek fel a kemény munkára. Az embereknek egy online űrlapot kellett kitölteniük, hogy maradnak vagy mennek. A New York Times értesülései szerint eddig körülbelül 100 ember mondott fel.

Ám más becslések szerint ez a szám jóval magasabb lehet. Több alkalmazott is a Twitteren búcsúzott el állásától, voltak akik videót is közzétettek, ahol visszaszámolnak, ugyanis csütörtökön 17:00-ig lehetett igent vagy nemet mondani. A híresztelések szerint Musk már elkezdett aggódni, hogy esetleg túl sokan hagyják majd el a vállalatot. Amióta a milliárdos üzletember átvette az új pozícióját a Twitternél, teljes a káosz, kíváncsian várjuk a következő napok további eseményeit.

4 hozzászólás

Fikarc

2 hete és 3 napja

Nyilván ha jó munkaerők, mennek máshová és ennyi. Ha meg nem, akkor nem kár értük.

válasz erre

inkognito

2 hete és 4 napja

Várható volt, gondolom azért ezen nem lepődik meg Elon.

válasz erre

Levi87

2 hete és 4 napja

Hát elég nagy ****ban lehet most ez a cég hogy őszinte legyek...

válasz erre

Mordorer

2 hete és 4 napja

Visszanyal a fagyi.

válasz erre