Néhány USB-C Power Bank nem működik iPhone 15-tel

2023. szeptember 29.
11.3301
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple sok év után idén lecserélte okostelefonjaiban a Lightning-portot USB-C csatlakozóra az EU szabályozás miatt, aminek köszönhetően már gyorsabban fel lehet tölteni az iPhone 15 készülékeket, ám különböző fórumokon többen is arról számoltak be, hogy egyes power bankok nem működnek a telefonokkal.

A Redditten és különféle Apple fórumokon már többen is jelezték, hogy korábban használt power bankjeikkel nem működnek az iPhone 15 készülékek, ugyanis ahelyett, hogy a telefont töltenék, a telefon elkezdi a power banket tölteni. Ez valószínűleg a az iPhone fordított töltési funkciója miatt fordulhat elő.

Számos különböző power bank érintett a problémával, és a piacon lévő nagy számuk miatt lehetetlen felsorolni a nem működő modelleket. Az iPhone 15 modellek képesek Apple Watch, AirPods vagy más iPhone-ok töltésére az USB-C porton keresztül, ami pozitívum és egészen biztosan sokan örülnek ennek a funkciónak. Amennyiben power bank vásárlása előtt állunk és iPhone 15 készülékünk van, kérjük ki az eladók segítségét vagy próbáljuk ki vásárlás előtt a terméket.
3 hozzászólás

PDA_FAN

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

CharlieFirpo írta:
Gagyik a powerbankek.
Gagyik a powerbankek??? A Samsung telóm is tud visszafele tölteni, mégsem csinál ilyen hülyeséget.

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Gagyik a powerbankek.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát az kellemetlen. röhögő smiley Gondolom szoftverfrissítéssel majd megoldják.

válasz erre