Natív VPN-alkalmazás érkezett AppleTV-re

2023. december 05.
18.8171
csirkee profilja, adatai
csirkee
A VPN-ek egyik legjelentősebb felhasználási módja a régiókhoz kötött zárt tartalmak nézése, ám egészen mostanáig AppleTV nem volt lehetőség ilyen szoftvert használni, de ez hamarosan megváltozik, miután az ExpressVPN kiadta a tvOS-hez való legfrissebb alkalmazását.
 

Az új applikáció már elérhető az AppleTV App Store alkalmazásában - hazánkban is -, melynek köszönhetően csatlakozhatunk egy szerverhez a világ 105 országának bármelyikében. Az alkalmazás különféle funkciókat is kínál, például egyszerűbb bejelentkezést QR-kód segítségével, valamint sötét módot. A vállalat egyenletesen gyors sebességet kínál a streamelési élmény érdekében, továbbá minimális pufferelést ígér.

A szolgáltatás nem ingyenes, havi előfizetési díj 4790 forintba kerül, de van éves előfizetési lehetőség is. Az alkalmazás magyar nyelvet nem tudja, de az alapvető nyelvek elérhetőek benne, mint például az angol vagy éppen a német. Reddit néhány felhasználója már kipróbálta az alkalmazást, akik elégedettek voltak, csupán páran panaszkodtak a bejelentkezésre.
kiadta a tvOS-hez való legfrissebb alkalmazását.'>
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Külföldön élő magyarok lájkolják ezt. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jó drága. meglepett smiley

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Azta. meglepett smiley Erre nem számítottam hogy valaha is lesz.

válasz erre