Naponta 600 darab iPhone 7 érkezik a Windows Phone-tól szabaduló New York-i rendőrökhöz

2018. február 07.
2.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A New York-i rendőrség még tavaly nyáron döbbent rá arra, hogy milyen rossz üzletet kötött korábban, amikor a teljes állomány számára Windows-alapú Lumia okostelefonokat kértek szolgálati készülékként.
 

A kérdéses eszközök ugyanis tavaly már nem frissültek, ha pedig tönkrementek, nem volt helyettük cserekészülék, és mivel a rendőröknek odakint a munka szerves részét képezi az okostelefon - elvégre Facebookozni és Angry Birds-özni is kell valahol -, a vezetőség még tavaly döntött a 36 ezer darab Lumia okostelefon selejtezéséről.

A New York Daily News beszámolója szerint pedig a csereakció sikeresen elindult, hiszen már december végén megkezdődtek az első új készülékek a New York-i rendőrség állományába, és mint kiderült, egyenesen az Apple részéről, lévén az állományt iPhone 7 és iPhone 7 Plus eszközökkel kezdték el feltölteni.

Naponta 600 darab iPhone 7 érkezik a Windows Phone-tól szabaduló New York-i rendőrökhöz - 2. kép

A lap úgy tudja, hogy a csere folyamatos, ezáltal napi szinten 600 darab új iPhone 7-est oszt ki a NYDP az alkalmazottak között, így Staten Islanden már a teljes állománynak új készüléke lett, most a manhattani rendőrökön a sor, de hamarosan Brooklyn és Queens járőrei is kapnak az újdonságból.
3 hozzászólás

Harder

5 éve, 17 napja

Jól fel lesznek szerelve!

válasz erre

technomancer

5 éve, 17 napja

"a munka szerves részét képezi az okostelefon - elvégre Facebookozni és Angry Birds-özni is kell valahol"

Neeeeeeeeeeee!!!!

válasz erre

TEchie

5 éve, 17 napja

Azok legalább használhatók lesznek valamennyire.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink