Nagytakarításba kezd a Twitter, törlik és archiválják az inaktív fiókokat

2023. május 09.
23.9881
csirkee profilja, adatai
csirkee
A következő hetekben néhány fióknak csökkenhet a követői száma - figyelmeztet Elon Musk, ugyanis a hírek szerint a közösségi médiánál nagytakarítást fognak végezni, mivel azokat a fiókokat fogják törölni, illetve archiválni, melyek már régóta inaktívak, így ha Neked is van fiókod, érdemes most belépni.

A Twitter azokat a fiókokat fogja törölni, melyek több éve egyáltalán nem folytatnak tevékenységet a platformon. Egyelőre pontos részleteket nem lehet tudni, így azt sem, hogy pontosan milyen fiókokat fog ez érinteni, mennyi ideje kell inaktívnak lennie. Mindezzel az lenne a vállalat célja, hogy felszabadítsanak régóta vágyott felhasználóneveket.

A Twitternek egyébként viszonylag szigorú irányelvei vannak az inaktív fiókok kezelésére, a felhasználóknak például legalább 30 naponként egyszer be kell lépniük a felületre, ha nem akarják, hogy a fiókjukat végérvényesen töröljék. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a nagy tisztogatás, de hamarosan biztosan.

5 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Előbb a pipát veszik el, most már a fiókot is. Nem gondollnak azokra akik pl sitten vannak? Kijön még egy twittere sincs...

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Szerintem érthető, de előtte nyilván megfelelő tájékoztatás is kell. Ha arra sem reagálnak akkor fél év archív aztán törlés. Ez így simán járható út.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Biztos nagyon sokan fognak örülni..

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Micsoda szigor kéremszépen.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nyilván még kevesebben legyenek az egyébként is küszködő platformon.

válasz erre