Nagytakarításba kezd a Twitter, törlik és archiválják az inaktív fiókokat

2023. május 09.
24.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A következő hetekben néhány fióknak csökkenhet a követői száma - figyelmeztet Elon Musk, ugyanis a hírek szerint a közösségi médiánál nagytakarítást fognak végezni, mivel azokat a fiókokat fogják törölni, illetve archiválni, melyek már régóta inaktívak, így ha Neked is van fiókod, érdemes most belépni.

A Twitter azokat a fiókokat fogja törölni, melyek több éve egyáltalán nem folytatnak tevékenységet a platformon. Egyelőre pontos részleteket nem lehet tudni, így azt sem, hogy pontosan milyen fiókokat fog ez érinteni, mennyi ideje kell inaktívnak lennie. Mindezzel az lenne a vállalat célja, hogy felszabadítsanak régóta vágyott felhasználóneveket.

A Twitternek egyébként viszonylag szigorú irányelvei vannak az inaktív fiókok kezelésére, a felhasználóknak például legalább 30 naponként egyszer be kell lépniük a felületre, ha nem akarják, hogy a fiókjukat végérvényesen töröljék. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a nagy tisztogatás, de hamarosan biztosan.

5 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Előbb a pipát veszik el, most már a fiókot is. röhögő smiley Nem gondollnak azokra akik pl sitten vannak? Kijön még egy twittere sincs... röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Szerintem érthető, de előtte nyilván megfelelő tájékoztatás is kell. Ha arra sem reagálnak akkor fél év archív aztán törlés. Ez így simán járható út.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Biztos nagyon sokan fognak örülni.. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Micsoda szigor kéremszépen. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nyilván még kevesebben legyenek az egyébként is küszködő platformon.

válasz erre