Nagyon gyengén kezdett a mozikban a Madame Web, a legtöbben Bob Marley-ra voltak kíváncsiak

2024. február 19.
18.4351
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten két film is debütált a mozikban, a Sony új szuperhősfilmje, a Madame Web, valamint a Bob Marleyról szóló életrajzi film és a legfrissebb bevételi eredmények tekintetében a többség inkább a jamaicai énekes életére voltak kíváncsiak, amit a kritikusok is jobban kedveltek.

A Dakota Johnson főszereplésével készült Madame Web a pókverzumban játszódik és sokak szerint lehetett volna egy jó szuperhősfilmet csinálni belőle, de ez nem igazán jött össze. A kritikusok többsége szerint borzalmasra sikeredett a film, ami a bevételeken is meglátszódott, ugyanis globális mindösszesen 51,5 millió dollárt ért el, de legalább a költségvetés sem volt túl sok, csupán 80 millió dollár - a Madame Web kritikáját itt olvashatjátok el.

Ezzel szemben a Bob Marley One Love című film 80 millió dolláros nyitással kezdett a hétvégén, ami szép teljesítmény. A Wonka továbbra is szépen hasít a mozikban, már átlépte a 600 millió dolláros álomhatárt, miközben az Argylle: A szuperkém továbbra is csak döcög, 76,5 millió dolláros bevételnél jár.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 napja

Egy ideje már leszállóágban a Sony multiverzuma, nem értem hogy nem látják, hogy téves az irány. meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 napja

Kb ezt vártam tőle.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 napja

Várható volt. A kutyát se érdekli már a sok szuperhősös unalmas ****.

válasz erre