Nagy változásokat hozhat az új Apple MacBook Pro széria

2016. augusztus 14.
6.3051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple kapcsán a legtöbben az új iPhone modelleket várják, melyek vélhetően szeptemberben mutatkoznak be, ugyanakkor egy ideje egy másik nagyon fontos családról és komoly hírek keringenek.

A professzionális felhasználóknak szánt Apple MacBook Pro széria tagjai egykor a felsőkategóriás laptopok mintapéldányai voltak, manapság azonban a riválisok nagyon közel kerültek hozzájuk, sőt, azt is mondhatjuk, hogy lehagyták őket. Négy éve nem volt igazán komoly frissítés, a jelenlegi közel 1 milliós csúcsmodellek pedig több éves Intel technológiát és elég gyengécske grafikus gyorsítót tudnak felmutatni.

Ezt házon belül az Apple is nagyon jól tudja, a következő generáció pedig hosszú idők után ismét etalon lehet a piacon. Mindehhez állítólag egy kis dizájnváltozás, extra OLED kijelző és bivalyerős belső hardver segítségét veszik igénybe, az eredmény pedig valóban figyelemreméltó lehet.
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

Az a szomorú, ha egy ilyen elavult hardverű gépet ilyen drágán adnak, akkor vajon mennyi lesz az új csúcstechnikás?

válasz erre

Mordorer

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nekem tetszenek a gépeik de nem vennék a rendszer miatt.

válasz erre

C64 fun

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

GYönyörű gépeket gyárt az Apple és az OSX alá (bocsánat mac OS ) lehet hogy elég az a hardver amit belepakolnak, de hogy irreálisan drága és nem éri meg az árát, az tény.

válasz erre

Eltohn

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Évek óta csak a többi versenyzőt követik, minden termékükkel. Hogy mikor durran ki a lufi, azt nem tudom de hogy ki fog, abban biztos vagyok.

A Macbook tipikusan a parasztvakítás netovábbja: szép szép de **** mint az atom. Volt szerencsém hozzá, két hétig bírtam. Szánalmas hardver van benne.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nem szeretem sem a rendszert, sem azt a fölényeskedő hozzáállást amivel a piacon szereplenek. Messze vannak attól amit sugároznak magukról, közel sem akkora újítok mint előadják.

A laptopjaik vicc, úgyhogy jól is teszik ha újítanak. Így is több éves technológia lesz csak a gépükben...

válasz erre

VDemon

6 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nagyon ráférne a megújulás, nevetséges hardverkiépítéssel árulják milliós összegért a gépeket.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink