Nagy finálét ígér Vin Diesel a Halálos iramban utolsó részében

2024. február 24.
22.7541
csirkee profilja, adatai
csirkee
Végéhez közeledik a Halálos iramban franchise, ugyanis a hírek szerint a tizenegyedik rész lesz az utolsó, de természetesen további előzményfilmek még azért készülni fognak, most azonban maga Vin Diesel erősítette meg, hogy befejeződik a filmsorozat és nagy fináléra számíthatnak a rajongók.

Tavaly jelent meg a Halálos iramban 10. része, melyben rengeteg régi és néhány új karakter tűnt fel és a rajongók sokáig azt hihették, hogy ezzel befejeződik Dominic Toretto és családja kalandjai, pedig koránt sincs vége. 2025-ben érkezik a 11. rész, melynek írói munkálatai lassan befejeződnek és Vin Diesel szerint hatalmas fináléra számíthat mindenki.

A színész közösségi oldalán osztott meg néhány információt a projekt kapcsán, miszerint nagyon izgalmasan fog véget érni a saga, amit a rajongóknak is megköszönt Vin, hiszen nélkülük nem folytatódhatott volna a széria. A Halálos iramban XI. része kapcsán még sok információt nem lehet tudni, de az már biztos, hogy Dwayne Johnson is vissza fog térni, aki korábban összeveszett Diesellel és ezért a legutóbbi részben nem is láthatták a nézők.

3 hozzászólás

zender

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

És millióan fogják megnézni ezt a fost ezredszer is az a durva! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hányadik finálé lesz ez már? röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

ÉS NEM UNJÁK!!!!!!!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre