Nagy az érdeklődés az iPhone 15 Pro Max iránt, készlethiány alakulhat ki

2023. szeptember 18.
16.7921
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten mutatta be az Apple az idei okostelefon és okosóra felhozatalát a Wunderlust eseményén, pénteken pedig meg is indult az előrendelés és a jelek szerint idén is a legdrágább, azaz a Pro Max készüléket viszik a legjobban, ám elemzők szerint készlethiány alakulhat ki.

Ha még nem rendelted elő új iPhone készülékedet, akkor jobb igyekezni, ugyanis Ming-Chi Kuo Apple-elemző szerint nem lesz elég készülék a Pro Max-ból. A kínai szivárogtató elmondása szerint az iPhone 15 Pro Max iránti kereslet nagyobb, mint az iPhone 14 Pro Max iránti volt tavaly, ami jó hír az Apple-nek, de rossz hír a szállítóknak.

Kuo szerint ennek a telefonnak a tömeggyártása később kezdődött el, mint a többi modellé, emiatt valószínűleg nem fogják tudni kiszolgálni az összes keresletet. Az iPhone 15 sorozat bevezetése előtt számos jelentést hallottunk arról, hogy az iPhone 15 Pro Max gyártása problémákkal küzd, és ennek következtében késhet. Ezt mutatja az a tény is, hogy ha valaki most akar az Apple magyar oldalán előrendelni, annak egyes színek esetén hét-nyolc hetet kell várnia a kiszállításig. A többi modell esetén ilyen nagy várakozási idő nem tapasztalható.


eseményén, pénteken pedig meg is indult az előrendelés és a jelek szerint idén is a legdrágább, azaz a Pro Max készüléket viszik a legjobban, ám elemzők szerint készlethiány alakulhat ki.'>
3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

A zokásos éves program. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mindig ezt nyomják, aztán meg mégiscsak meg lehet venni a boltokban...

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

T*l*k*mnál biztos lesz raktáron, mindig van.

válasz erre