Nagy a bizonytalanság a The Flash film körül a főszereplő botrányai miatt

2022. augusztus 12.
23.6091
csirkee profilja, adatai
csirkee
Továbbra sem csendesednek a botrányok a DC filmek egyik meghatározó karaktere körül, aki folyamatosan összetűzésbe keveredik a rendvédelmi szervekkel, legutóbbi például alkoholt lopott egy házból, korábban pedig testi sértéssel és bántalmazással is megvádolták a színészt.

A Warner Bros. már régen leforgatta Ezra Miller színésszel a The Flash című mozifilmet, melyben végre mindent megtudhatunk Barry Allen történetéről, ám a stúdiónak most komoly fejtörést okoz a színész botrányai. A film állítólag 200 millió dolláros költségvetéssel készült el és 2023-ban láthatja majd a közönség, amennyiben a stúdió nem teszi ezt is inkább a polcra.

Egyes források szerint a Warner fejesei aggódnak amiatt, hogy Ezra Miller rendőrséggel kapcsolatos dolgai negatívan befolyásolják majd a Flash - A villám film kampányát és nem fogja behozni a kellő profitot. Emiatt az is előfordulhat, hogy nem fogják bemutatni jövőre a filmet, ami bár elég komoly érvágás lenne a vállalatnak és persze a rajongóknak is, de lehet még mindig jobban járnak ezzel. Még az sem kizárt, hogy a mozik helyett egyenesen streamingen fog debütálni a film.
5 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hülye lett ez a csávó.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nekem nem hiányozna.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hihetetlen mennyire szétcsúszott a srác. Pedig jó színésznek tartom.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Csávó nagyon meg van zombulva!

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kapkod a filmvilág mindenhova, láthatóan kezd összezuhanni több régi nagy szolgáltató (HBO, Warner pl).

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink