Most mindenki az LG új okostelefonjáról beszél!

2016. szeptember 07.
2.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A várakozásoknak megfelelően az LG bejelentette legújabb okostelefonját, avagy a V20-at, amit annak ellenére is nagyon felkapott a szakma, hogy konkrétan semmilyen forradalmi újdonságot sem garantál a felhasználók számára, mindössze az utóbbi évek legjobb intelligens készüléke lett a gyártó neve alatt.

Az LG V20 elsődlegesen azzal hívta fel magára a figyelmet - illetve ezekkel a szalagcímekkel jelent meg külföldön is -, hogy mindenből duplán kapott, ezáltal két kijelzőt és két kamerát is tartalmaz, hovatovább az első okostelefonok között található amelyen az Android Nougat teljesít szolgálatot.

Hogy miért is örül a szakma annyira az LG V20-nak? Leginkább azért, mert sem a tavalyi G4, sem a közvetlen elődnek tekinthető V10 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de a legújabb modell most minden egyes hibáját és problémáját orvosolja, sőt mi több, igazán strapabíró, ütésálló kivitelezést is kapott a látványos dizájn mellett.

A két kijelzőt egyébiránt ne vegyük olyan nagy újdonságnak, hiszen az 5,7 hüvelykes megjelenítő mellett - ami 1440x2560 pixel felbontásra képes - a készülék tetején megtalálható egy 160x1040 képpontos kis képernyő is, aminek az elsődleges feladata főként az értesítések kijelzése lesz, de kedvenc alkalmazásainkat és egyebeket is feltüntethetjük itt saját beállításunkhoz igazítva.

Hogy mi található a mutatós burkolat mögött? Összességében itt sem találunk kirívó dolgokat, pusztán egy nagyon erős hardvert, aminek az alapját a Snapdragon 820 chipset adja, és bár sokak szerint a négymagos processzorok kora már lejárt, azért az LG V20 esetében a 4G RAM mellett ez még bőven kielégítőnek nevezhető.

Nézd nagyban ezt a videót!




Az okostelefon mindemellett 64GB-os belső tárhelyet kapott - amit akár 2TB-ig is bővíthetünk -, található benne egy ujjlenyomat-olvasó, kamerából pedig egy 8 megapixeles az előlapon és egy 16 megapixeles a hátlapon. Utóbbi képes akár nagy látószögű fotók és 4K felbontású videók készítésére is.

Ami miatt egy puszit mindenképpen megérdemelnek az LG női mérnökei - a férfiak esetében maradjunk a pacsinál -, az nem más, mint az akkumulátor, hiszen ezen a téren is növekedést produkált a gyártó, ezáltal a készülékbe egy 3200 mAh-ás akkumulátor került, ami bőven egy nap feletti üzemidőt garantálhat.

Amivel kapcsolatban átlagon felüli lett az LG V20, az leginkább a Quad DAC technológia, ami egy digitális-analóg audiokonverter, segítségével pedig nem csak a hangfelvételeket, hanem a zenehallgatás minőségét is magasabb szintre emelhetjük.

Hogy mikortól? A tengerentúlon már szeptember végétől, egyelőre ezüst, pink és titán színekben.
7 hozzászólás

VDemon

8 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nagyon komoly cuccnak tűnik. meglepett smiley Eddig azt gondoltam, a G széria a zászlóshajó, de ez rendesen odaveri! meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 3 hónapja és 9 napja

Kell, kell, kell, kell, kell, kell, kell... Kár, hogy nem adok ennyit érte, de attól még kellene. röhögő smiley Kell... wtf smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 3 hónapja és 9 napja

iPet írta:
Flagship árra számíts mosolygó smiley 200ezer+, szerintem.
Ne szivass! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

8 éve, 3 hónapja és 9 napja

Ez nagyon coooooool teló lett! meglepett smiley UX egyre jobban tetszik, kezdem megszokni így videókon. Sokban meghagyták a natív Androidot ami nagyon tetszik.

válasz erre

iPet

8 éve, 3 hónapja és 9 napja

Kisfaludy82 írta:
Ezt rendesen összerakták! mosolygó smiley Már csak egy dolog kérdéses: az ára.
Flagship árra számíts mosolygó smiley 200ezer+, szerintem.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ezt rendesen összerakták! mosolygó smiley Már csak egy dolog kérdéses: az ára.

válasz erre

Fikarc

8 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ez komoly hardver lett! meglepett smiley A kis kijelző rohadt nagy ötlet.

válasz erre