Most már biztos, ősszel elbúcsúzhatunk az Apple ID névtől

2024. június 12.
8.6481
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már idén márciusban felröppentek olyan hírek, miszerint a cupertinói vállalat meg fogja változtatni az Apple ID nevét, az Apple fejlesztői konferenciáján (WWDC) ez be is bizonyosodott, ugyanis az ősszel érkező új operációs rendszerekkel megérkezik az Apple Account is.

A változást azzal indokolta a vállalat, hogy "konzisztens bejelentkezési élményt biztosítson az Apple szolgáltatásaiban és eszközeiben". Mindez gyakorlatilag semmilyen változást nem von maga után, a felhasználóknak nem kell külön módosítaniuk semmit, csupán ezentúl Apple ID helyett az Apple Account (Fiók) felirat fog megjelenni.

Az új operációs rendszerek bétái már az Apple Account kifejezést használják, de MacRumors szerint bizonyos helyeken még mindig használják az Apple ID-t, például az Apple webhelyének fiókbejelentkezési oldalán. Az Apple ID-t egyébként már több mint két évtizede vezette be a vállalat, sokaknak valószínűleg nehéz lesz megszokni az új kifejezést.
változtatni az Apple ID nevét, az Apple fejlesztői konferenciáján (WWDC) ez be is bizonyosodott, ugyanis az ősszel érkező új operációs rendszerekkel megérkezik az Apple Account is.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 napja

Fura lesz, de majd megszokjuk.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 napja

Tök lényegtelen szerintem mi a neve. A funkciója számít csak.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 4 napja

Nem sok értelmét látom a váltásnak, de az Apple biztos tudja mi a célja vele.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 4 napja

Nekem pedig tetszett.

válasz erre