Most már biztos, elkészül a True Detective ötödik évada

2024. február 23.
17.9571
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén év elején debütált az HBO Max műsorán a True Detective - A törvény nevében című sorozat, mely sok év után tért csak vissza a képernyőre új szereplőkkel és történettel, amire rengetegen kíváncsiak voltak és valószínűleg éppen emiatt adott zöld utat a következő évadnak a stúdió.

A legfrissebb hírek szerint Issa López, a True Detective: Night Country producere egy újabb szerződést kötött a stúdióval, melynek része a sorozat következő évadának a felügyelete is. Mindez azt jelenti, hogy a jövőben visszatér a népszerű krimi sorozat, melyről egyelőre nincsenek információk, így azt sem lehet tudni, hogy egy teljesen új történetet ismerhetünk majd meg, vagy kapcsolódni fog a Night Country eseményeihez.

A True Detective: Night Country a jéghideg alaszkai sarkvidékhez kalauzolt el bennünket, Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével, akiknek egy különleges rejtély után kellett nyomozniuk. Az első évad még 2014-ben jelent meg olyan színészekkel a főszerepben, mint Matthew McConaughey és Woody Harrelson.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 1 napja

Szeretem sorozat nagyon!

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 1 napja

Nálam várós, igen jó sorozat!

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 napja

Első két évad nekem bej9tt, aztán elengedtem...

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 1 napja

Reméljük jobb lesz mint a mostani szezon...

válasz erre