Mionix Avior 7000 - A szépség

2013. november 30.
6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Mionix bemutatta az Avior 7000 gamer egeret, melyet 9 programozható gombja és 7000dpi-s felbontása emel ki a jelentős méretű tömegből.

A Minoix termékei nem igazán ismertek mint a Razer, Logitech vagy Genius, de a svéd márka igenis minőségi és gyönyörű termékeket gyárt.

Ami az árakat illeti, próbál két lábon a földön maradni és a Razer árával simán fel is veszi a versenyt. A minősége is érezhető már az első tapintás után, mivel a Razer termékek az utóbbi két évben inkább presztízs értékkel bírnak, mint összeszerelési minőséggel.A Minoix ez  alkalommal az Avior szériát vitte tovább a gyártó, mégpedig egy 7000dpi-s felbontású modellel, melyet kevéssé frappánsan Avior 7000-nek kereszteltek. A rágcsálóban egy ADNS-3310 nevű kifejezetten gamer perifériákhoz tervezett optikai szenzor dolgozik, mindemellett egy 32 megahertzes ARM processzort is találunk a puha gumírozott borítás alatt. Az ergonomikus kialakítású, jobb-és balkezeseknek is kiváló Avior 7000 összesen 9 darab teljesen programozható Omron gombbal bír, makrókat és profilokat egyaránt elmenthetünk magunknak. Az egér LED világítása is általunk kalibrálható, előrendelhető státuszba pedig éppen tegnap lépett, ára nem kevesebb, mint 80 euró.
nincs még hozzászólás