Mindenki kíváncsi az új A kis hableányra, hasít a Disney+-on

2023. szeptember 12.
18.1151
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén májusban jelent meg a Mickey egeres stúdió legújabb élőszereplős klasszikus meséje, A kis hableány, mely kritikák és bevételek szempontjából nem jeleskedik, ám úgy tűnik streamingen már mindenki kíváncsi rá, ugyanis minden idők egyik legjobb indulását tudhatja magáénak az alkotás.

Rengeteg kritikát kapott A kis hableány élőszereplős film, ugyanis a stúdió egy színesbőrű színésznőt választott a főszerepre, ami sokaknak nem tetszett, emiatt a mozikban nagy bukás volt. A 250 millió dolláros költségvetésből készült film világszerte mindösszesen 561 millió dollár bevételt ért el, így a nullszaldós pontot sem érte el.

A film a napokban került fel a Disney+ kínálatában, amire azonnal rákattantak az emberek. A debütálást követő öt napban 16 millióan nézték meg Ariel történetét streamingen, amivel új rekordot állított be, eddig a Hókusz pókusz 2. vezette a listát. Természetesen azt nem tudni, hogy a 16 millióból valójában hányan nézték meg a teljes filmet, nem tudni, hogy a Disney ezt hogyan számolja.
4 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hát nem tudom, én lehet hogy még streamingen sem leszek képes ráfanyalodni. Brutálisan irritál.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Önsanyargatásnak biztos jó. röhögő smiley

válasz erre

betyár

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én is belenéztem, de a látványvilágon kívül említésre sem méltó.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nyilván én is rá fogok nézni, mert érdekel hogy mi lehetett volna belőle.

válasz erre