Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy!

2016. október 05.
4.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő bútorzatokról rántotta le a leplet a Gizmondo csapata, akik bemutatták a Rooms To Go legújabb különlegességeit, ezáltal három ágyat és egy olyan íróasztalt, amelyek garantáltan megmozgatják minden Star Wars rajongó fantáziáját.

A négy bútor ugyanis mindegyike úgy lett kialakítva, hogy a Csillagok Háborúja univerzumának egy-egy jól ismert járművét ábrázolja, ám mielőtt bárki a mérőszalagért futna, vagy esetleg nekilátna kitalálni egy jó szöveget a barátnőjének, esetleg esetleg barátjának azzal kapcsolatban, hogy miért kell kidobni a nemrégiben vett franciaágyat - gyorsan hozzátennénk, hogy a bútorokat gyermekeknek álmodta meg a gyártó, ami természetesen méreteiken is megmutatkozik.

Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 2. kép

A teljes kollekció négy bútorból tevődik össze, és legolcsóbb tagja a TIE vadász íróasztal, hiszen míg a Millenium Falcon ágy 600 dollárért - mintegy 165 ezer forintért - kínálja, hogy az Ezeréves Sólyomban aludjunk, az X-34 Landspeeder ágy 900 dollárért, avagy közel 250 ezer forintért garantálja számunkra a pihenés közbeni száguldozást.

Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 3. kép

A kollekció legdrágább darabja egyébiránt az X-Wing ágy lett, amely 1200 dollárért - nagyjából 330 ezer forint - testvérpároknak biztosítja, hogy a jól ismert űrhajó szárnyai alatt hajthassák nyugovóra fejüket.

Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 4. kép

Érdekesség, hogy a képeken látható kiegészítők, lámpák, párnák és egyéb kiegészítők többsége külön-külön is megvásárolható a bútorok mellé, ezáltal aki szeretne, az a bemutató fotókhoz teljesen hasonló környezetet is kialakíthat magának a saját hálójában.

Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 5. kép


Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 6. kép


Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 7. kép


Minden Star Wars rajongó álma egy ilyen ágy! - 8. kép

2 hozzászólás

marco

8 éve, 3 hónapja és 15 napja


válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

A legkirályabb amibe be van építve a tévé! mosolygó smiley

válasz erre