Minden kiszivárgott a Google Pixel és Pixel XL okostelefonokról

2016. október 04.
2.3841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A mai napon várhatóan hivatalosan is lerántja a leplet a Google a hetek óta pletykált Pixel és Pixel XL készülékekről, azonban ha te is átböngészed az alábbiakat, legfeljebb csak a hivatalos árcédula bejelentése miatt kell nyomon követned az esti bejelentést.

Tulajdonképpen ugyanis az elmúlt órákban minden fontos részlet kiszivárgott a Google Pixel és a Google Pixel XL okostelefonokról, de ezúttal már nem csak a specifikációk láttak napvilágot, hanem egy halom képről, illetve hivatalos marketinganyagról is lehullt a lepel - méghozzá párhuzamosan több forrásból.


Ezáltal megtudtuk, hogy mindkét eszköz 2,15 GHz-en ketyegő Snapdragon 821-es processzort kap majd, méghozzá 4GB RAM és 32- vagy 128GB-os belső tárhely társaságában, egy Gorilla Glass 4 védelemmel ellátott AMOLED kijelzővel, a kisebb változatnál egy 5 hüvelykes, 1080p-s felbontásra alkalmas képernyő, a nagyobbiknál pedig egy 5,5 hüvelykes, 1440p-s felbontású megjelenítő társaságában.


Természetesen nem csak ez lesz az egyetlen különbség a két készülék között, hiszen a 8 megapixeles előlapi és a 12 megapixeles hátlapi kamerán túl a szimpla Google Pixel egy 2770 mAh-ás, a Pixel XL pedig 3450 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik majd.


A két telefon egyébiránt Android 7.1-es operációs rendszerrel és ujjlenyomat olvasóval is fel lesz vértezve, áráról és egyéb részleteiről azonban legkésőbb holnapig minden egyéb részlet pontosításra kerül.
5 hozzászólás

Eltohn

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nagyon jó készüléknek ígérkezik!

válasz erre

TEchie

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Korrekt hardver, szép telefon. Először érzem úgy hogy a Google telefonja akár megvételre is alkalmas.

válasz erre

zender

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Elég komoly referencia hardver lett, ez igen!

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nekem nagyon tetszik. Egyszerű de szép. Specifikáció pedig nagyon durva. Árra kíváncsi vagyok.

válasz erre

Porthos

8 éve, 5 hónapja és 21 napja

NEm lett egy túlbonyolított formavilága...

válasz erre