Mike Tyson kiakadt, szerinte ellopták az élettörténetét

2022. augusztus 07.
20.3371
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egykori nehézsúlyú ökölvívó bajnok a közösségi médiában kritizálta a Hulut, akik állítólag ellopták a híresség élettörténetét és ezért nem fizettek neki semmit, ugyanis hamarosan debütál a streaming platformon a Mike című sorozat, melyben Trevante Rhodes kapta a főszerepet.
 

A Hulu még 2021. februárjában jelentette be, hogy elkészítik a Mike című sorozatot, mely elmeséli Mike Tyson egykori ökölvívó bajnok életútját, és már akkor kifejezte aggodalmait a sztár közösségi oldalán. Augusztus 25-én fog debütálni a sorozat a streaming platformon, melynek kapcsán ismét kiakadt Tyson, aki rabszolgatartónak nevezte a vállalatot, amiért ellopta az élettörténetét.

Tyson szerint nem kapott egy forintot sem azért, hogy feldolgozták a történetét, ráadásul szerint nem ábrázolják őt hitelesen. Steven Rogers executive producer és Karin Gist showrunner úgy nyilatkoztak a Mike sorozatról, hogy nem áll szándékukban Tysont sem hősként, sem gonosztevőként beállítani. Csak egy elfogulatlan történetet akartak elmesélni.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja,

Ez elég merész húzás a Hulutól! Lesz itt még per...

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja,

Hát az **** ügy.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja,

Amúgy ezt megtehetik?

válasz erre

inkognito

2 hónapja,

Mondjuk ez tényleg szívás.

válasz erre