Michael Keaton számára szürreális volt visszatérni Beetlejuice szerepébe

2024. június 03.
10.0631
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén szeptemberben visszatér a mozikba a komisz szellem, ugyanis érkezik a Beetlejuice Beetlejuice - Tim Burton 1988-as nagysikerű horrorkomédiájának folytatása, melyben ismét a nagyszerű színészt, Michael Keatont láthatjuk majd a főszerepben, aki nemrégiben elárulta, milyen érzés volt visszatérnie.

Már sok rajongó várja az őszt, hogy a mozikban láthassa ismét Beetlejuice-t, ami az évek során igazi kult filmmé változott és rengeteg merchandis termék jelent meg a piacon. Michael Keaton számára éppen emiatt volt nehéz visszatérnie egykori karakterébe, és egészen az alapokig visszament, hogy megfejtse, mi volt a fejében, amikor kitalálta a karaktert.

Minderről az Empire magazinnak beszélt egy interjú keretében, ahol azt is elárulta, hogy szürreális volt a számára, hogy a karaktere bekerült a maintstream merch-ök közé. A színész azonban úgy érzi, hogy sikerült Beetlejuiceként visszatérnie, amivel maga a rendező, Tim Burton is nagyon elégedett. Így már csak a közönségen múlik a siker, ami szeptemberben ki is fog derülni.
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kíváncsi vagyok erre a filmre már.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagy élmény lehetett újra a bőrébe bújni.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Gondolom azért nagyon élvezte. mosolygó smiley

válasz erre